top of page

Uutisia 2015-2018

jare-Valio.jpg
Jaresta Suomen ja Viron muotovalio

11.11.2018

 

Meomodo Boho´s Trick or Treat eli Jare vieraili viime viikonloppuna Tartossa ja sai sieltä sertin ja Cacibin. Sertin  myötä herrasta tuli Viron muotovalio. Emme ehtineet edes vahvistusta asiasta saada niin tänä viikonloppuna Jyväskylässä Jare oli kovassa porukassa PU2 ja sai sertin ja huippua! Valioitui samantien Suomeen! Mä olen niin ylpeä mun pikkuherrasta :D 

Meomodo Fantabulous Amy - Glen of Imaalinterrieri
Malla saa pentuja :)

10.4.2018 

 

Malla McJake´s Angel-Lina saa pentuja toukokuun alussa. Ultrassa näkyi ainakin seitsemän pentua, jännää! Isänä on hieno herra Pearytail Armcandy Andy. 

Meomodo Fantabulous Amy - Glen of Imaalinterrieri
Jaresta Baltian juniorimuotovalio

10.4.2018

 

Jaren kanssa ollaan reissattu :) Viimeisimpänä kävimme Liettuassa ja Jare oli ROP molempina päivinä, lauantaina Jare oli myös RYP5 (kyllä, Kaunaksessa palkitsivat ryhmän viisi parasta). Nyt meidän herra on Viron, Latvian ja Liettuan juniorimuotovalio ja sitä myöden Baltian juniorimuotovalio. Huippua!

Meomodo Fantabulous Amy - Glen of Imaalinterrieri
Pentuja tulossa!

11.10.2017

 

Astutin Emman uudestaan (Jaren äiti) Nedillä, jotta saisimme narttujakin tästä hienosta yhdistelmästä :) Kävimme tänään ultrassa ja siellä näkyi ainakin viisi pikkuista glennin alkua! 

Pennut syntyvät viikolla 46 ja ovat luovutusikäisiä vuoden vaihteen jälkeen. Kaikilla pennuilla on kodit.

Meomodo Fantabulous Amy - Glen of Imaalinterrieri
Jare terrieriryhmän nelonen Virossa

5.8.2017

 

Meomodo Boho`s Trick or Treat oli ensimmäistä kertaa reissussa. Olimme viikonlopun Vorussa, Etelä-Virossa kaksipäiväisessä näyttelyssä. Jare oli molempina päivinä ROP Juniori, ROP ja ekana päivänä vielä RYP4! Tuomarina oli ryhmässä Ligita Zake, Latviasta. Nyt taskussa on siis kaksi juniorisertiä, vielä yksi Virosta tarvittaisiin niin Jaresta tulisi Viron juniorimuotovalio :)  Ja tuo ryhmäsijoitus kyllä nostatti ilon ylimmilleen!

Meomodo Fantabulous Amy - Glen of Imaalinterrieri
Jare sai sertin ekassa näyttelyssään

5.8.2017

 

Meomodo Boho`s Trick or Treat oli ensimmäistä kertaa junioriluokassa Valkeakoskella ja sai heti ensimmäisen sertinsä ja oli rotunsa paras! Olipa hienoa, kun vastassa oli vielä valiouros, joka oli sitten PU2. Tästä on hienoa aloittaa syksyn näyttelyt :) Go Jare! 

Meomodo Fantabulous Amy - Glen of Imaalinterrieri
Lempistä Suomen muotovalio!

9.7.2017

 

Meomodo kennelini ensimmäinen valio on Meomodo Fantabulous Amy. Lempi! Lempi täytti viikko sitten kaksi vuotta ja valioitui heti seuraavassa näyttelyssään Karjaalla, mieletöntä! Lempi oli AVO ERI1, SA, PN1 ja VSP! Tuomarina oli Branislav Rajic ja arvostelut olivat erittäin mieluista luettavaa: 

2 years, very beautiful head. Strong jaws. Excellent front and neck. Good topline. Excellent tail and muscles. Correct coat. Nice colour. Very sound movement. Nice temperament.

Lempillä oli roikkumassa myös Latvian ja Liettuan sertit, joten nyt samalla hänestä tuli myös Latvian ja Liettuan valio, vahvistuksia vielä odotellaan. Huimaa, ihana Lempi <3 

McJake´s Angel-Lina - Glen of Imaalinterrieri
Mallasta Suomen muotovalio!

27.5.2017

 

Mc Jake´s Angel-Lina, Malla, on nyt Suomen muotovalio! Jes! Malla täytti eilen kaksi vuotta ja sai nyt heti seuraavana päivänä Raumalla kolmannen sertinsä ja valioitui. Kehässä 8 glenniä, Malla oli PN2 :)

Mallalla oli odottamassa myös jo Latvian serti, eli hänestä tuli samalla sitten myös Latvian valio, jes!

McJake´s Angel-Lina - Glen of Imaalinterrieri
McJake´s Angel-Lina - Glen of Imaalinterrieri
Jare ROP Pentu

23.4.2017

 

Ihana pikkuherrasmies Jare, Meomodo Boho´s Trick or Treat, oli ensimmäisessä pentunäyttelyssään ROP! Kehässä neljä glenniä. Jare sai aivan loistavan arvostelun: "5 kk vanha ikään nähden todella hyvin kehittynyt urospentu. Hyvänmallinen, vahva uroksen pää. Riittävä otsapenger, erinomainen kuono-osa ja purenta. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Erinomainen eturinta, rintakehä ja lanneosa. Vahva luusto. Karva vielä vaiheessa. Liikkuu tehokkaasti. Ihastuttava luonne."

Tuomarina oli Kaisa Metteri-Gold. Tästä on hyvä jatkaa :)

Jare BIS1 pentu Lahdessa!!!

14.5.2017

 

Huhhuh! Meidän pikkujätkä Jare pääsi tekemään todellisen yllärin Lahden pentunäyttelyssä. Jare oli ensin ROP, terrieriryhmässä RYP1 ja sitten vielä tuli jackpot Best in Shown voitolla! Tämä on kyllä harvinaisen hieno tulos glennille, huimaa! Tuomari kaikissa kehissä oli Paula Heikkinen-Lehkonen. Jare sai Paulalta aivan loistavat arvostelut: Erittäin komea, vahva ja hyvin kehittynyt urospentu. Voimakas pää. Täyteläinen eturinta. Hieman kaareva kyynärvarsi. Tyypillinen ylälinja. Tilava runko. Erinomaiset takakulmaukset ja vahva takaosa. Karva on jo lähes kokonaan vaihtunut. Suora häntä. Varma, rauhallinen käytös. 

McJake´s Angel-Lina - Glen of Imaalinterrieri
Lempi ROP Latviassa ja Liettuassa!

21.2.2017

 

Reissattiin Lempin kanssa viime viikonloppuna Baltiassa. Lauantaina Latvian Valmierassa Lempi oli ROP ja sai sertin. Yhtä hienosti meni sitten sunnuntaina Liettuassa Panevezysissä. Nyt siis takataskussa odottelevat sertit Suomen muotovalion arvoa, niin sitten voidaan vahvistella näitäkin!

McJake´s Angel-Lina - Glen of Imaalinterrieri
Pentuja!

3.11.2016

 

Emma - Marfidal Sparkle of Meomodo synnytti kaksi poikaa sunnuntaina 30.10. :) Äiti ja Halloween-pojat voivat kaikki mainiosti. Pentujen isä on Finnabair Ardmore Ned. Pennuilla on jo kodit.

McJake´s Angel-Lina - Glen of Imaalinterrieri
Mallasta Latvian juniorimuotovalio

15.10.2016

 

Olimme Mallan kanssa reissussa Latviassa, Valmierassa. Malla oli ROP molempina päivinä :) Ekana päivänä Malla sai juniorisertin ja tuli Latvian juniorimuotovalioksi, jes! Toisena päivänä Malla oli nuorten luokassa ja sai sertin myös sieltä. Eli aikanaan Mallasta tuleepi myös Latvian muotovalio.

McJake´s Angel-Lina - Glen of Imaalinterrieri
Pentuja tulossa!

28.9.2016

 

Emma - Marfidal Sparkle on Meomodo ultrattiin tiineeksi. Pennut syntynevät marraskuun alussa. Kurkkaa tästä lisäinfoa!

McJake´s Angel-Lina - Glen of Imaalinterrieri
Lempi oli VSP ja sai toisen sertin 

10.9.2016

 

Lempi, Meomodo Fantabulous Amy oli tänään Porvoon näyttelyssä hienosti paras narttu, VSP ja sai toisen sertinsä. Malla oli tällä kertaa myös erinomainen ja PN3. Glennejä oli ilmoitettu 12,. 

McJake´s Angel-Lina - Glen of Imaalinterrieri
Malla oli ROP ja sai toisen sertin 

13.8.2016

 

Malla, McJake´s Angel-Lina sai ensimmäisen sertinsä Porvoossa 30.7. Tänään Mikkelin ryhmänäyttelyssä Malla oli rotunsa paras ja sai toisen sertinsä. Juhuu! Ja ainiin, tässä kesän aikana Mallasta tuli myös Viron juniorimuotovalio.

Meomodo Fantasterrific Arien World Junior Winner 2016
Rocosta Maailman Juniorivoittaja 2016 ja Interra Junior Winner!

24.6. 2016

 

Seikkailumatka Moskovaan oli menestyksekäs :) Torstaina 23.6. Roco, Meomodo Fantasterrific Arien oli Interrassa VSP-juniori ja sai Interra Junior Winner 2016 -tittelin.

Perjantaina Maailman Voittaja -näyttelyssä Roco oli paras juniori ja sai Maailman juniorivoittaja 2016 -tittelin. Huima reissu, mutta onneksi Roco jaksoi loistavasti koko matkan ajan. Ihana poika!

Lempi ROP ja sai ensimmäisen sertinsä!

28.5.2016

 

Järvenpään kaikkien rotujen näyttelyssä Lempi Meomodo Fantabulous Amy pääsi yllättämään ja oli ROP ja sai ensimmäisen sertinsä. Ja tämä oli neitokaisen ensimmäinen näyttely junioriluokassa, huimaa!

Tuomari oli Ingrid Borchorst Tanskasta ja Lempin arvostelu oli hienoa luettavaa:

"Attractive feminine bitch. Good for size and substance. Excellent head and expression. Correct bite. Good neck and shoulder. Good lenght and depth of body. Powerful behind. Moves and shows well." Paras narttu 2 oli Emma, PN3 oli Malla. VSP oli Rocky, Emman veli. Lempin veli Roco esiintyi junioriluokassa laatuarvostelulla erinomainen ja sai myös loistavat arvostelut,. Hieno päivä!

Emma suoritti MH-luonnetestin

7.5..2016

 

Olipa mielenkiintoista olla ekaa kertaa MH-luonnetestissä mukana. Emma oli reipas ja olisi halunnut leikkiä vaikka kuinka kauan ;) Löytyi sieltä hieman pelottaviakin juttuja, eli oli havaittavissa pientä epävarmuutta mutta ihmisen tuella niistäkin selvittiin. Laukauksista Emma ei juurikaan välittänyt kun leikkiminen oli niin kivaa, heh! Emma ei ollut yhtään agressiivinen ja Suurta Metsästäjää Emmasta ei tule, vaikka kotipihassa seikkailevat puput välillä vähän kiinnostavatkin. Luonnetesti siis läpäistiin hienosti. Loistotyttö Emma.

Malla ROP Rakveressa, Virossa

7.5.2016

 

Malla, Mc Jake´s Angel-Lina menestyi puolestaan Rakveressa. Malla oli ROP Juniori, ROP ja sai junnusertin. Malla oli myös kuuden parhaan terrierin joukossa ryhmäkehässä! Glennejä kehässä oli 4.

Emmasta Suomen muotovalio!

5.5.2016

 

Juhuuu! Emma, Marfidal Sparkle of Meomodo täytti juuri kaksi vuotta ja valioitui samantien. Emma oli AVO ERI 1, SA, PN1, SERT, ROP Kangasniemen näyttelyssä :) Glennejä oli kehässä 7 ja tuomari oli Anne Sume, Viro. Emman veli Rocky, Marfidal Pleasant Surprise oli VSP ja valioitui myös samaisessa näyttelyssä. Huippua!

Lempi terrieriryhmän kolmonen!

12.3.2016

 

Pentunäyttelyssä Jyväskylässä Lempi, Meomodo Fantabulous Amy 8,5 kk oli ROP loistavin arvosteluin.

VSP oli velipoika Roco, Meomodo Fantasterrific Arien. Lempi pärjäsi vielä loistavasti ryhmäkehässäkin ja oli terrieriryhmän kolmonen. Mieletöntä, tähän on hyvä päättää pentunäyttelyt ja jatkaa junioriluokkaan:)

 

Lempi ja Roco pärjäsivät hienosti myös Lahdessa 17.1., Lempi oli ROP ja Roco VSP sielläkin. 9.1.2016 Kaapelitehtaan pentunäyttelyssä olikin suuri määrä glennejä, 13! Siellä Roco sai hienosti KP:n :)

Malla terrieriryhmän kakkonen!

7.11.2015

 

Ulkomuototuomareiden pentunäyttelyssä Helsingissä Malla (McJakes´s Angel-Lina) oli rotunsa paras pentu ja sijoittui ryhmäkilpailussa toiseksi. Huimaa!!! Tämä oli Mallan ensimmäinen näyttely ja ikää tytöllä on pari päivää yli 5 kk. 

Emma sai toisen sertinsä!

22.8.2015

 

Kouvolan kaikkien rotujen näyttelyssä Emma (Marfidal Sparkle of Meomodo) oli tänään JUN ERI1, SA, PN1, SERT, VSP! Loistavaa Emma :) Rotunsa paras oli Marfidal Emoussonia. 

Malla muutti Saksasta Suomeen

26.7.2015

 

McJakes Angel-Lina eli tuttavallisemmin Malla lensi kanssani Suomeen Berliinistä. Malla on loistava persoonallisuus ja hän oppi suomenkielen samantien :) Malla asuu sijoituksessa ystäväni luona ja kotiutui heti, ihan kuin olisi ollut täällä aina :)

Emma sai ensimmäisen sertinsä

11.7.2015

 

Emma, M,arfidal Sparkle of Meomodo sai ensimmäisen sertinsä Tuusulan kaikkien rotujen koiranäyttelyssä 11.7.2015. Emma oli myös ROP ja Royal Canin Junior! VSP oli Emman veli Marfidal Pleasant Surprise. Rocky sai samalla toisen sertinsä. Onnittelut :) Tuomari:  Janusz Opara, Puola.

 

Emma ja Rocky ovat Tinkan ensimmäisestä pentueesta. 

bottom of page