top of page

Uutisia 2023, 2024->

Pikku-Simosta iso poika

Iiriksen ja Yodan ainokainen, Meomodo I am Precious eli tuttavallisemmin Simo, on kasvanut jo isoksi ja upeaksi pojaksi :) Simo saa erityismaininnan käyttäytymisestä trimmipöydällä. Harvoin on meinaan niin rauhallista ja rentoa tyyppiä trimmissä kuin Simo on ollut ihan pennusta lähtien.

Bobille uusia valiotitteleitä

Bob eli Meomodo Fifty Shades of Freed on kiertänyt Emman kanssa näyttelyitä ulkomaita myöden. Viimeisimpinä Ruotsissa ja Tanskassa. Näiden reissujen myötä Bobista tuli Ruotsin valio, Tanskan valio sekä Nordic valio. Aiemminhan Bobilla oli saavutuslistassa Suomen ja Viron valiotittelit. Kiitos Emma ❤️

Iisalla huimaa menestystä

Iisa, Meomodo Hard Rock Baby, on todellakin rokannut niin junnuna kuin 2 vuotta täytettyäänkin! Iisan kanssa ollaan reissattu ympäri Baltiaa ja Ruotsissakin on ehditty käydä. Iisa on ihan huippu reissukaveri, niin lunkki ja hassu, ei ole kyllä ollut tylsää päivää Iisan kanssa, oltiin sitten kotona tai reissussa :D

C.I.B.-J Kansainvälinen juniorimuotovalio - Champion International de Beauté Jeune
FI MVA Suomen Muotovalio
FI JMVA Suomen Juniorimuotovalio
SE MVA Ruotsin muotovalio
LV MVA Latvian muotovalio
LT JMVA Liettuan juniorimuotovalio
LV JMVA Latvian juniorimuotovalio
EE JMVA Viron juniorimuotovalio
BALT JMVA Baltian juniorimuotovalio
TLN JunWCup-23 Tallinn Winter Cup Junior Winner 2023
LVV-24 Latvian Voittaja

Cacibejakin Iisalla on jo kolmesta eri maasta yhteensä neljä, eli nyt sitten taas odotellaan että tulee vuosi ekasta täyteen niin voidaan yrittää voittaa se viimeinen Cacib ja sen myötä hakea kansainvälisen muotovalion arvoa. Odotellessa toki käydään näyttelyissäkin.

Glennien erikoisnäyttelyn -23 tuloksia

Glennien erikoisnäyttelyssä meidän tiimi voitti BIS 1 jälkeläisluokan Pepin (Meomodo Darling Dollie) johdolla ja oli kasvattajaluokan toinen. Kaikki näyttelyyn osallistuneet koirat saivat hienot arvostelut. Niin ylpeä meidän porukasta! (kuva: Nanna Salmela)

Iisasta Viron junnuvalio

Oltiin reissussa Pärnuussa, Virossa ja Iisa (Meomodo Hard Rock Baby) voitti vikan juniorisertin. Sen myötä Iisasta tuli Viron juniorimuotovalio. Ja aiemmin Iisa on saavuttanut Suomen, Latvian ja kansainvälisen muotovalion arvot. Samalla reissussa Bobista, Meomodo Fifty Shades of Freed, tuli Viron muotovalio :)

bottom of page